Ēdienkarte

Biznesa pusdienas

Pusdienu A’la karte
27.04. – 30.04.


***

Aukstā biešu zupa
ar paipalas olu V

Liellopgaļas tartars
pasniegts ar olu, pipargurķīšiem,
anšoviem un kaperiem

Cēzara salāti
ar vistu un anšovu mērci

*****

Apcepta laša fileja
pasniegta ar jaunajiem kartupeļiem, sparģeļiem, salātu lapām un pesto mērci

Cūkgaļas fileja ar kauliņu
pasniegta ar jaunajiem kartupeļiem, sparģeļiem, salātu lapām un ābolu biezeni

Vistas aknas
ar bekona salātiem
un šalotes sīpolu – balzamiko mērci

Sparģeļu groziņš
cepti sparģeļi, ķiršu tomātiņi, cepti groziņā ar olu, pasniegti ar salātu lapām V

*****

 

Atvēsināta zemeņu zupa
ar piparmētru

„Creppe suzette”
ar apelsīnu mērci

 

V – veģetārais ēdiens


Divi ēdieni 10 €

Trīs ēdieni 13 €

Apcepta laša fileja

 

© 2013 All rights reserved