Ēdienkarte

Biznesa pusdienas

Restorāna Piramīda pusdienu piedāvājums

Pusdienu A’la karte
19.01. - 23.01.


LATVIJAS GARŠA

 

PIRMAIS ĒDIENS

 

Vietējo mežu sēņu zupa, pasniedz ar bez čaumalas vārītu lauku olu un balto trifeļu eļļu (V)

vai

Marinēta laša fileja ar vietējām salātu lapām

vai

Latvijas liellopu mēles salāti ar šefpavāra marinētiem gurķīšiem


PAMATĒDIENI

 

Latvijas cūkgaļas karbonāde, pasniegta ar šefpavāra dārzā augušu ābolu biezeni, lauku kartupeļu biezeni un tvaicētiem brokoļiem ar sviestu

vai

Grūbu risoto – gatavots dārzeņu buljonā, pasniegts ar sautētu fenheli, tomātiem, jaunajām spinātu lapiņām un svaigiem zaļumiem (V)

vai

Latvijas zandarts – ar jaunajiem kartupeļiem, šefpavāra dārzā augušu ceptu ķirbi, olīveļļas un bazilika mērci

 

DESERTI

 

Latvijas biezpiens ar ogu mērci

vai

Rupjmaizes kārtojums ar dzērveņu mērci un putukrējumu

 

(V) – veģetārais ēdiens

Divi ēdieni 15 Euro
Trīs ēdieni 20 Euro

© 2013 All rights reserved