Ēdienkarte

Biznesa pusdienas

Restorāna "Piramīda" terases ēdienkarte

(29.08. - 02.09.)

***

V Ceptas bietes ar svilinātu, vietējo kazas sieru,
pasniegtas ar svaigu lapu salātiem, ķiršu tomātiem un balzāmetiķa mērci
(L, N)

“Matje” siļķes tartars,
pasniegts ar ceptiem jaunajiem kartupeļiem, sarkanajiem sīpoliem,
vārītu olu, zaļumiem un skābu krējumu
(L, E, F)

Kartupeļu un puravu krēmzupa,
pasniegta ar grauzdētu bekonu un svaigiem zaļumiem
(L)

*****

Cepta vesela strauta forele
servēta ar jaunajiem kartupeļiem, dārzeņu sautējumu
un sviesta kaperu, mandeļu mērci
(F, L, N)

Cepta pērļu vistas fileja
pasniegta ar dārzeņu basmati rīsiem, ceptiem spinātiem un karija baltvīna mērci
(L, S)

Cūkgaļas karbonāde ar kaulu
ar zaļumu biezeni un svaigu dārzeņu salātiem un kalvadosa mērci
(L)

V Kartupeļu klimpas
ar marinētu artišoku, saulē kaltētiem tomātiem,
biešu lapām un saldā krējuma mērci
(L, G, S)

*****

Karsts ābolu pīrāgs
ar putotu saldo krējumu un svaigām ogām
(G, L)

Svaigi augļu salāti
ar vaniļas saldējumu un piparmētru
(L)

V – veģetārais ēdiens

Divi ēdieni 10.00 €
Trīs ēdieni 13.00 €

L-laktoze,
F-zivju produkti,
G-glutēns,
E- olu produkti,
N-rieksti,
M-sinepes,
H-medus,
S- sulfīti

© 2013 All rights reserved