Ēdienkarte

Ēdienkarte

Restorāna "Piramīda" ēdienkarte

A la Carte

***

Priekšēdieni


Kalmāru tintes un krabju ravioli
pašgatavoti krabju ravioli, pasniegti ar safrāna mērci,
jauno zaļo dzinumu salātiem un rīvētu kūpināto sieru
(F, G, L, S)
EUR 11.50

Rīgas Melnajā balzamā marinētas briežgaļas karpačo*
ar dzērveņu marmelādi, bioloģiski audzēto salātu lapām un parmezāna sieru
(S, L)
EUR 11.00


Lēni gatavots marinētais astoņkājis
pasniegts ar violetajiem kartupeļiem, kaperiem,
kaltētiem tomātiem un svaigo eruku salātiem
(F, L)
EUR 13.30

Liellopgaļas tartars
pasniegts ar sarkanajiem sīpoliem, paipalu olu, anšoviem,
sinepēm un svaigi ceptiem tostiem
(E, F, M, G)
EUR 10.50

Foreles un zeltainās jūraskarūsas tartars
ar medotu sojas un citronu mango salsu, avokado
un garšaugu čatniju, rudzu maizes čipsiem un olu
(F, So, G, E)
EUR 12.70

Vistu aknu pastēte ar brendiju emulsiju
ar kūpinātu pīļgaļas prošuto, apsvilinātu brioša maizi,
apelsīnu marmelādi un novārītu ķiršu mērci
(E, G, L, S)
EUR 10.45

Grilētas dziļūdens rozā garneles
marinētas mūsu īpašajā sviestā, pasniegtas ar pikantu dārzeņu salsu un salātlapām
(F, L)
EUR 16.00


Zupas


Mūsu dienas zupa

EUR 6.00

Ziedkāpostu biezeņzupa
ar apsvilinātām jūras ķemmītēm, melnajām trifelēm un jauno zaļo dzinumu salātiem
(F, L)
EUR 9.00

«Rīdzenes» zivju krēmzupa
pasniegta ar lasi, Atlantijas mencu, ziemeļu ēdamgliemenēm un tīģergarneli;
franču bagete un olīvu tapenāde
(F, G, L)
EUR 8.50

Jērgaļas un dārzeņu zupa
pasniegts ar basmati rīsiem un svaigu koriandru
(L)
EUR 8.00



Veģetārie ēdieni


Apdedzināts kazassiera bušē
pasniegts ar ceptām sarkanajām un dzeltenajām bietēm medus čili glazūrā,
bioloģiski audzētu salātu lapām un čabatas kraukšķiem
(L, G, H)
EUR 10.50

Meža sēņu rizoto
ar krējuma sieru, svaigajiem garšaugiem, rīvētu parmezāna sieru
un pastinaku čipsiem
(L)
EUR 8.50

Plūmjtomātu taljatelle
svaigo plūmjtomātu mērce, svaigie spināti, krāsnī cepta paprika
un drupināts «Dor Blu» siers
(G, L)
EUR 10.00

Tvaicēti baltie sparģeļi

pasniegti ar olu mundierī, svaigās erukas salātiem,
trifeļu eļļu un holandiešu mērci
(E, L)
EUR 9.00




Zivju ēdieni


Jūrasvelna kannelloni ar spinātiem
tvaicēti jaunie dārzeņi, batāšu uzputenis, svaigā eruka
un austeru sānaušu mērce
(F, G, L, S, E)
EUR 25.00

Cepta foreles fileja
pasniegta ar žiljēna dārzeņiem, ceptiem jaunajiem kartupeļiem,
kaltētiem dārzeņu čipsiem un kaperu sviesta riekstu mērci
(F, L, N, S)
EUR 16.00

Tvaicēta zeltainās jūraskarūsas balotīne

pasniegta ar sotētiem rapšu ziediem, ceptiem spinātiem,
ķirštomātiem ar ciedruriekstiem, ziedkāpostu uzputeni un novārītu fenheļa mērci
(F, L, N, S)
EUR 23.00

Latvijas sama fileja*

sautētas sarkanās bietes, kolrābji un ķirbji, maurloku kartupeļbiezenis,
mārrutku uzputenis un baltvīna putas
(F, L, S)
EUR 17.50


Gaļas ēdieni


Argentīnas Aberdīnangusas liellopa fileja
seleriju un ābolu sacepums, sotētas pākšu pupiņas
un sarkanvīna šalotu cepešmērce
(L, S)
EUR 32.30
Pievieno klāt apsvilinātas pīļu aknas fuagrā vai dziļūdens rozā garneli
EUR 4.00

Jērgaļas karbonāde garšaugu kažokā
cepti jaunie kartupeļi, čili rabarberu čatnijs,
tvaicēti zaļie sparģeļi un rozmarīna mērce
(L, S, G)
EUR 26.00

´Duroc´ cūkas karbonāde
grilēta ´Duroc´ cūkgaļas karbonāde (ar kauliņu)
ar krēmīgām grūbām, sviestotām cūku pupām un brendija melnplūmju mērci
(L, S)
EUR 18.50

Muskuspīles krūtiņa un pīļu kāju rolādes konfits
pasniegts ar cidoniju čatniju, trifeļeļļas kartupeļbiezeni,
tvaicētiem baltajiem sparģeļiem un upeņu krēmliķiera mērci
(L, S)
EUR 23.60

Cepta pērļvistas fileja

sautētas zaļās lēcas ar Parmas šķiņķi un šalotēm,
cepti sakņu dārzeņi un zaļo piparu sinepjmērci
(L, M, S)
EUR 19.00

Deserti


Tvaicēti bumbieri, mandeļcepums, vaniļas krēms
desertvīnā ar safrānu tvaicēti bumbieri,
pasniegti ar vaniļas krēmu, mandeļcepumu un svaigajām ogām
(L, G, S, E)
EUR 6.75

Karsts šokolādes fondants

ar pašgatavotu saldējumu un zemeņu mērci
(G, L, E)
EUR 6.50

Siera plates izlase

ar čili mango čatniju, riekstiem un krekeriem
(L, G, N)
EUR 11.00

Svaigo ogu Pavlova
kraukšķīgs bezē, pasniegts ar vaniļas krēmu,
svaigajām ogām un marinētu kumkvatu
(E, L)
EUR 7.00


--

L — laktoze, G — glutēns, S — sulfīti, N — rieksti, E — ola

© 2013 All rights reserved